SALON på SOPHIENHOLMSom et nyt tiltag på Sophienholm vil der i forbindelse med hver af de planlagte 6 udstillinger i 2017 blive tilbudt et arrangement – kaldet Salon - med relation til den enkelte udstilling. Det kan være et foredrag, en oplæsning, en film, en performance eller andet. Og gerne med en dialog mellem publikum og den optrædende. Det annonceres løbende, men foregår på udvalgte torsdage kl. 17: d. 16/2, d. 20/4, d. 15/6, d. 24/8, d. 26/10 og d. 14/12. Der bliver budt på et glas vin eller vand undervejs.

I forbindelse med Sophienholms aktuelle udstilling ”GLASUR”, som viser glas- og keramikkunst af 10 yngre internationalt anerkendte danske designkunstnere indbydes hermed til et salonarrangement, hvor fokus denne aften er lagt på keramikken.

Det er kunstformidler Dina Rawat, som vil fortælle om de mange kendte danske kunstnere, der udtrykte sig i keramik i årene omkring skiftet mellem det 19. og 20. århundrede. - Historien om dansk keramik er et spændende kapitel i dansk kunsthistorie, der både fortæller om inspirationen fra Japan, industrihistorie og hvordan dansk kunst blev verdenskendt med blandt andre kunstnere som Thorvald Bindesbøll, Jais Nielsen, Svend Hammershøj med mange flere.

Tilmelding på sophienholm@ltk.dk eller tlf. 4588 4007.
Tilmelding nødvendig, da der er begrænset antal pladser.

Pris: 100 kr. Medlemmer af Sophienholms Venner 50 kr.
Betales i Sophienholms skranke.

Omvisninger

Saloner

Fastelavn

Parkunderholdning